El lehet érni….?

Mindegyik Network Marketinges álma az, hogy ne neki kelljen embereket hívogatnia, hanem hogy Őt hívják fel az emberek. 

Mind az amerikai piacon, de a világ piacon is vannak olyan emberek, akik az internet marketing segítségével 7-8 jegyű jövedelmet realizálnak havonta. 

maxresdefault

Az internet marketinges világ legfiatalabb, és egyben legsikeresebb képviselője George Brown, aki 17 évesen kereste meg az első egymillió!! dollárját, majd 23 évesen visszavonult, mert 5 sikeres kampányával több, mint 5 millió dolláros jövedelme volt. 

Annyira sikeres volt, hogy a Richard Branson, a Virgin tulajdonosa is felfigyelt rá, és meghívta egy hétvégére, hogy megbeszéljék a lehetséges együttműködést. 

RichardBranson-GeorgeBrown

Viszont ha ez lehetséges az internet marketinggel, akkor ugyan ezt meg lehet tenni a network marketinggel is. Mármint azokkal, akik nem zárkóznak el az internet marketing használatától, és nem kezdik el a saját fejük után indulva kókler módon használni a közösségi oldalakat. 

Most azok, akik már kacsingatnak az interneten keresztüli jelölt szerzéssel, lehet, hogy keserűen húzzák el a szájukat: ugyan már, annyira macerás ez az egész…. 

Én megértem ezeknek az embereknek a hozzáállását, mert valóban olyan területe ez az életnek, amit nem lehet csak úgy iskolában, vagy tanfolyamokon megtanulni. Nincs OKJ-s online marketing képzés Magyarországon. 

Ahol igazán meg lehet tanulni a marketingnek ezt

a formáját, ott kemény dollár százasokat, vagy ezreseket kérnek el, és persze az angol tudás is feltétel…

Szóval aki ma Magyarországon arról álmodozik, hogy egyszer csak megcsörren a telefonja, vagy üzenetet jelez, mert e-mailje érkezett egy érdeklődőtől, annak még előtte sok mindent kell megtennie.

Hogy mi minden kell egy jól működő internetes rendszerhez, csak nagy vonalakban álljon itt egy-két fontos összetevő:

  • -kell egy weboldal
  • – kell egy blog oldal
  • – kell egy domain név, és persze kell egy tárhely is, ahol az adatbázist el lehet helyezni
  • -kell egy feliratkozó oldal, ahol az érdeklődők meg tudják adni az elérhetőségüket
  • -kell egy olyan levélküldő rendszer, amelyik alkalmas egyszerre több száz, vagy több ezer emberhez eljuttatni a leveleket, és ha lehet úgy, hogy automatikusan, az előre beállított időben, és sorrendben
  • – kell egy olyan rendszer, ahol videókat lehet felvenni, és azt el is lehet küldeni embereknek, vagy azok egy csoportjának, de csak nekik, és nem egy videó megosztóra kitenni, és onnan belinkelni a levélbe
  • – kell egy olyan rendszer, ahol internetes termekben oktatásokat, bemutatókat lehet tartani, mert a messze lakók sose fognak eljönni hotelekbe
  • – kell egy olyan oktatási rendszer, ahol mindezek használatát megtanítják
  • – kell egy olyan rendszer, ahol azt tanítják meg, hogy miként lehet azt elérni, hogy tényleg az emberek hívjanak fel, vagy küldjenek e-mailt

Végignézve a listát, azt kell mondani, hogy nem kevés feltétel. És az árak!

Ha valaki nagyon ügyes, akkor talál magának mindenből ingyenes megoldást, de ennek az ára az, hogy vagy reklámokkal kell megküzdeni, vagy csak korlátozottan lehet a programot használni.

És ezek a korlátozások eléggé szűkre szabják az üzleti növekedést is.

Akkor most álljunk meg, és tárjuk szét a kezünket tanácstalanul?

Szerencsére van megoldás, és ez a megoldás már végre Magyarországon is elérhető.

Nem akarok a dolgok elébe futni, ezért itt most csak egy dolgot mondok:

Gyakorlatilag teljesen készen van egy olyan oktató csomag, amely 13 modulból áll, és végigvisz azokon a folyamatokon, amelyek növekvő látogatottságot, növekvő belépési arányt, egyre lelkesebb és motivált csoportot eredményez, és amely a végére tényleg teljesen automatikusan termeli az új belépőket!

Ezen a modul sorozaton azok vehetnek részt, akik 2015.02.04. éjfélig regisztrálnak, vagy már regisztrált tagok, és és szerda éjfélig lesz 2 db új regisztráltjuk.

A többihez írnod kell ide: gazdagodási.akadémia@gmail.com

Szólj hozzá!

1
Eva -

Ok. Ez jól hangzik. Mindenképpen ott leszek. Van még hely az első sorban? :)