Főoldal

Ha nincs meg a HOGYAN, akkor NO LÓVÉ, SUSKA, GEMPA, MONEY!!!

Hiába a lelkesedés, meg az égető vágy.
Az, csak
az alap.
Abból nem lesz Álomutazás, Szuper kocsi,

Álomotthon, Adományok, Boldog család….
Gondold ide a Te álmaid!

Mi késztetett a könyv megalkotására?

Cselekedj!
Megfelelő Stratégia és részletes tervek nélkül, igen csak hosszadalmas, fárasztó, és néha igen csak értelmetlen a fáradozás. Mint minden más, ez is megtanulható, ne sajnáld az időt rá! Bármit és Bármennyit is tudsz, sose várj a tökéletesre, kezdj bele azonnal! Később, finomíthatsz a technikádon!

Amikor belekezdtem az idegenek megkeresésébe, illetve, hogy ők találjanak meg engem, több száz órát és az ingyenes alkalmazásokon kívül, több száz dollárt költöttem el, de legtöbb esetben a kompatibilitás hiánya miatt szenvedtem, kínlódtam.

Az emberek, ma már az interneten keresik azt, amire szükségük van. Egyszerűen és otthon hozzájuthatnak és ez a kényelem az, ami arra készteti őket, hogy ne telefonálgassanak és ne menjenek sehova, elkerülve a felesleges köröket és az idejükkel is spórolhatnak.

Üdvözöllek

Üdvözöllek!

Gyuri Zoltán vagyok,technikai tréner, író, blogger, online marketer

Több mint 5 éve foglalkozom Online Marketing
eszközök, rendszerek, használatával,
tanulmányozásával és oktatásával.
Hálózatépítéssel és Affiliate rendszer építésével.

Miért készítettem ezt el neked?

Ezzel a kis könyvvel, nem az volt a célom, hogy megrémítselek. Azt szeretném elérni, hogy mielőtt nekivágsz, tudd mire készülj fel!

Amikor belekezdtem az idegenek megkeresésébe, illetve, hogy ők találjanak meg engem, több száz órát és az ingyenes alkalmazásokon kívül, több száz dollárt költöttem el, de legtöbb esetben a kompatibilitás hiánya miatt szenvedtem, kínlódtam.

Te ne ess ebbe a csapdába!

Miért olvasd ezt el?

Ez az a könyv, amit már

a reggeli kávéd közben is megértesz!

Ez az a könyv,amit magaddal vihetsz,

ha belevágsz a nagy utazásba!

Ez az a könyv, amit

neked ajánlanának mások!

Mit mondanak rólam és a munkámról??

A világ 2016-ra megváltozott! A régi típusú pénzkereseti módszerek már NEM működnek. Itt az idő váltani, eljött az ONLINE korszak, a „Pénzt a Neten” kora. Az elsők között éreztem meg a változás szelét, és azt hittem pillanatokon belül nagymenő leszek a területen. Azonban az online dolgokhoz szaktudás kell. Ötször voltam a TOP 10-ben az elmúlt évben Gyuri Zolival közös üzletünkben. Azonban a segítő videói nélkül, férfiasan bevallom elvéreztem volna. Tehát a legjobb tanácsom számodra, mielőtt elköltöd az összes pénzedet technikai képzésekre, KÉRD Gyuri Zoli könyvét, és iratkozz fel a hírlevelére… Sokat megspórolhatsz! HAJRÁ!
Északi Jenő
Bestseller író
Azon tűnődöm, hogy mit adtam volna azért, hogy 2-3 évvel ez előtt kézbe vehessek egy ilyen e-bookot. Képzeld el, hogy kapsz valahonnan a számládra minden hónapban $1800-$2200-t. Jól hangzik? Akkor most arra gondolj, hogy ezt a pénzt megkapod minden hónapban óramű pontossággal. Mennyi is az egy évben? Kb. $24.000? Huszonnégy-ezer dollár! Átszámolva: 6.840.000.-Ft. Egy garzon ára Budapesten, vagy egy családi ház ára vidéken. Szóval ezt a pénzt nem keresed meg, ha kihagyod ezt a könyvet. Mert minden év, amit keresgéléssel, próbálgatással, tesztelések sorozatával töltesz, minimum ennyibe kerül Neked! Gyuri Zoli ebookjának a segítségével több, mint 1 év felesleges pénzkidobást tudsz megtakarítani magadnak. Választhatsz: most az ebook, és egy éven belül megérkezhet hozzád ez az összeg, vagy majd később kéred ezt az ebookot amikor elköltöttél sok-sok órát, napot, és pénzt minden bevétel nélkül. Velem a józan paraszti ész azt mondatja, hogy inkább most az e-book. A Te józan gazdasági megfontolásod mit mond? Sok sikert, és remélem hamarosan hallunk felőled is!
Debreceni Zoltán
Gazdagodás Akadémia
logo

Siess, mert az óra ketyeg!

Már csak ennyi időd van

0
Nap
0
Óra
0
Perc
0
Másodperc

Close

Register an Account
Account Details
*
*